پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: هردو عکس زیبا هستند..عکس دو شفاف تروبهتره..اما من به عکس شماره 1 رای میدم..چون مثه موش می مونه:razz:
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: لازم به ذکره برنده علاوه براضافه شدن 500 عدد به پستهاش یه کارت 5 هزارتومنی نوش جونش..به عزیزانی که دراین مسابقه شرکت کردن 200 ارسال اضافه شد .که درپروفایلشون اعلام کردم...اگه کسی ازقلم افتاده خودش بیاد وبگه:negah:
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: کیلی کیلی ممنون بازم از این کارا بکنی ها!!:razz:
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: اتفاقا به نکته ی دقیقی اشاره کردید شما که خودتون به عکاسی علاقه دارید چرا این حرفو میزنید در داوری و انتخاب عکس خوب که نباید به بامزگی و گوگولی مگولی بودن بچه ها نگاه کرد بلکه باید به هنر عکاس و معیارهای یه عکس خوب نگاه کرد من دارم این حرف و در حالی میزنم که به هیچ کدوم رای ندادما نگید داره از رای خودش دفاع میکنه
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: این عکسها کلا نه کادربندی درستی داره ونه لایتینگ درست ..وقابل نقد نیست وعکس یاد گاری گفته میشه... واسه همین من به یک رای دادم