سلام دوستان گلم [FONT=Arial][IMG]http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/joda-konandeh/133.gif[/IMG] [/FONT] مسابقه شروع شد لیست افراد ثبت نام شده 1.نگار(4 امتیاز) طراح سوال چهارم 2. پرستو 3. آرمان (2 امتیاز) لیست موضوعات انتخاب شده : باتری موبایل سگ کمندور خمیردندان پاستیل خرسی دارچین کفش اسپرت لیموشیرین ترشی بادمجان تاج عروس لیوان دسته دار نمک ید دار بلوتوث دستگاه تلفکس قوانین 1- اگه کسی از شرکت کننده ها تونست موضوع رو حدس بزنه بهش 2 امتیاز تعلق میگیره و میتونه موضوع دور بعدی رو انتخاب کنه. 2- اگه کسی از شرکت کننده ها نتونست موضوع انتخاب شده رو حدس بزنه ، 1 امتیاز به طراح سوال تعلق میگیره و میتونه موضوع دور بعدی رو دوباره خودش انتخاب کنه ! 3- اگه کسی تونست موضوع مسابقه رو حدس بزنه ولی از انتخاب موضوع جدید انصراف داد به جای 2 امتیاز 1 امتیازمیگیره 4- با توجه به سختی موضوع انتخابی طراح سوال در سوال 10 راهنمایی میکنه ( جزیی تر ) اما بعد از سوال 15 طراح باید یک راهنمایی خوب و به درد بخور رو ارائه کنه 5- زمانهایی که دو سوال پرسیده شدن و بی جواب باقی موندن کاربری نباید سوالی بپرسه تا به سوالها جواب داده بشه، در صورتی که به اشتباه سوال سوم پرسیده بشه به اون سوال جواب داده نمیشه و خود به خود حذف میشه. 6- در موقعیت های خاص مثل زمانی که دو نفر با هم و همزمان جواب مسابقه رو گفتن تصمیم گیری رو بذارین به عهده ناظر تاپیک
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور چهارم عاقا بازم میگم قبول نیست من الان ازدانشگاه با ای پد انلاین شدم..اسمم اینجاست هواسم تو کلاسه نگار الهی ک و ف ت ت بشه امتیاز فکرکنم باید اف بشم این جوری بازم شما دو تا امتیازمیگیرن اون وقت ملت فکرمیکنن من خنگم:دی
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور چهارم خب من انتخاب کردم ولی اگه آرمان گرامی هم موافق باشه صبر میکنیم تا پرستو از دانشگاه بیاد بعدش سه تایی با هم ادامه میدیم ... آرمان نظرت؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور چهارم منم موافقم.. نگار الهی این امتیاز......خوب چطوری خوبی خوشی =)) منم آف میشم تا حقی ضایع نشه
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور چهارم خب به من چه شماها فسفر نداره مغزاتون ! ماهی بخورید بچه ها اینجوری تو آمپااااااااااس نمیمونین حریف میطلبم!! یوها ها هاها ها
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور چهارم بنده کاملا موافقم صبر می کنیم پرستو ازدانشگاه دیپورت بشه بعد ادامه میدیم=)) میگم پرستو یه موقع جواب های اینجا رو اشتباها با جواب های درسهات قاطی نکنی ..فک کن به استاد بگی جواب مسابقه میشه تلفکس..=))
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور چهارم اگه تو هم تو این مسابقه بودی الان صورتت کش اومده بود نه اینکه نیشت باز باشه !:smoke:
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور چهارم سلام فقط عجب معرفتی دارین کیف کردم..بازالان ارمان نیست ای بابا شروع میکنم 1-خوردنیه؟