موزیک پروفایل هدیه بهاری تاپ فرومبا سلام خدمت دوستان عزیز با شما هستیم با یه هدیه خوب بهاری چند سالی بود که آبشن موزیک پروفایل خراب شده بود و کاربران از این مزیت بی بهره بودند اما امروز به لطف کار مشترک جناب آدمین و جناب میلاد عزیز، مجدد قابل استفاده دوستان هست که برای آموزش به نکات ذیل توجه بفرمایید: ابتدا باید وارد قسمت اطلاعات شخصی پروفایل خود شوید. و بعد لینک موزیک مورد نظرتان را در قسمت موزیک پروفایل من جاگذاری نمایید. سپس باید تنظیم کنید که آیا موزیک شما به محض ورود میهمان بصورت اتومات پخش بشه؟ یا اینکه باید دستی کلیک بشه؟ اگه قراره به محض ورود موزیک شما بصورت خودکار و اتومات پخش بشه باید گزینه اتومات رو فعال کنید در غیر اینصورت میهمانی که وارد پروفایل شما میشه بدون کلیک کردن دگمه play موزیک شما پخش نخواهد شد. اکنون موزیک پروفایل شما آماده است. و در آخر لازم می دونم از جناب @Admin@ و جناب @MiILad تشکر و سپاسگذاری کنم
@SiavashBaran @M @ H @ K @Farzane @n@der @erteash @Ali @Eresa @Navid_r @Anoosh @bita.z @HaVaZaR @BISEl @اُت @Adel @*Sajjad* @Milaad @alfred. @Delane @мσσηღ @b.i.d.e.l @Mohammad Hossein 77 @f@rid69 @سین.دخت @HIP-HOP @memol61 @N@vid @Mastaneh @saddaf @ოя ÀცხÁֆ @کوکی♥❄ @Magenta @Aseman_abi @Saaren @para3to @PerSiaN @Seyed @valentinoo @ماهـور @نانیلا @حــنا @مرهم @هبوط @1999shayan.m @Omidane @** Hiva ** @_helena_ @Zatanna @hoda. @Rise @Evan @auri @Mehdi.Samiya @!!AMINKHAN!! @leo.antique @ʍԾɧԹʍʍԹԺ @jESi @Noor @Chica @!جوجه اردک زشت! @Nafas1380 @Mrs.hosseiny
بازم سلام جدای از موزیک پروفایل آیکون های ارسال موزیک و فیلم هم که قابل دید نبود الحمدالله درست شد. باز هم همت آقا میلاد و جناب ادمین
با سلام مجدد یک مشکل وجود دارد و آن اینکه پستهای قدیمی را نمیشود دید اگر این مشکل رفع بشه خیلی خوبه کاربر ارزشمند خانم @هبوط سر همین کار که پستاشونو نمیتوانستند ببینند قهر کردند
نه کسی کاری نکرده مساله اینجاست که اصل سرچ مشکل نداره بلکه تو مصادیق ایرادهایی داره که اون هم بدلیل شرایط نادرست ارسال کننده مطلب بوده هر چند گوگل با اون هم دبدبه و کبکبه هم ایراد داره بعضی وقتها اطلاعات و نتایج درست بهت نمیده
درسته قبلا به من گفته بود سایت فقط 100 ارسالی اخر کاربر رو نشون میده و قدیمی ها رو نمیاره البته همه ارسالی های کاربران در تاپیکی که ارسال کرده موجود هست ولی اینکه سرجمع شده بخواد همه رو یکجا فراخوان کنه نیست خب بنیانگذار، سایت رو اینجوری برنامه ریزی کرده دیگه نمی دونم میشه کاری کرد یا نه ولی بازم چشم منعکس می کنم ببینم چی میشه . اما اینکه این دلیل قهر کرده باشه اصلا قابل درک نیست
قبلا فقط 200 ارسالی اخیر هر کاربر قابل فراخوان بود اما من این تعداد رو به 600 تا ارتقاء دادم و اکنون تا 600 ارسالی اخیر قابل فراخوان هست ولی باز هم مشکل خانم، هبوط، حل نشد گویا مساله به زمان مربوط است چون برای همه کاربرانی که مدت زیادی غایب هستند یا مدت زمان زیادی مطلب ارسال نکرده اند هم همینطور است احتمالا در برنامه نویسی سایت بعلت اینکه سایت سنگین نشود و عملکرد سبکترین داشته باشد ارسالی کاربران غایب یا فاقد فعالیت رو ذخیره نمی کند.